Personvernerklæring for www.tilbeinet.no

Denne personvernerklæringen gjelder for www.tilbeinet.no («Nettstedet»). Domenet eies av Ånestad Til Beinet, org.nr. 996164934. Behandlingsansvarlig er innehaver Pål Magne Ånestad. Dersom du har spørsmål om personvernerklæringen, kan du ta kontakt. Kontaktinformasjon finner du ved å klikke her. For generelle spørsmål om personvern kan du kontakte Datatilsynet. (åpnes i ny fane)

Nettstedet samler inn enkelte personopplysninger om deg som besøker nettstedet. Behandlingsgrunnlaget for all innsamling er samtykke, med mindre noe annet fremgår nedenfor.

Innsamlingen og oppbevaringen av personopplysninger er underlagt norsk lovgivning, og personopplysningsloven gjelder derfor.

Nedenfor følger en oversikt over hva slags opplysninger som samles inn.

Om nettstedet

Nettstedet benytter seg av publiseringssystemet WordPress for å drive nettsidene. Design og mange av de tekniske funksjonene drives gjennom WordPress-temaet Pro Styler.

Webhotell

Nettstedet benytter SiteGround Spain S.L. («SiteGround») som webhotelleverandør. Alt innhold på nettstedet, inkludert opplysninger om de som har registrert seg for å kommentere innlegg, lagres på SiteGrounds servere. Dersom nettstedet opplever tekniske problemer, for eksempel at nettsidene ikke fungerer, og det er behov for kundestøtte for å løse problemet, vil saksbehandleren hos SiteGround ha tilgang til nettstedet og alle opplysninger som er lagret på webhotellet. SiteGround er underlagt spansk lovgivning og EUs personvernregelverk, og har egne rutiner for å beskytte personopplysninger som lagres på deres servere. Du kan lese personvernerklæringen deres her. (åpnes i ny fane)

På selve nettstedet vil det i noen tilfeller være nødvendig for besøkende å registrere seg, for eksempel for å kommentere artikler. Ved registrering er det obligatorisk å oppgi e-postadressen sin og å velge et brukernavn. Andre opplysninger som kan oppgis frivillig er fornavn, etternavn, URL til brukerens nettsted og lenke til brukerens profiler på Facebook, Twitter, LinkedIn, Google og Pinterest. Grunnlaget for denne innsamlingen er samtykke.

Formålet med denne innsamlingen av personopplysninger er å sikre at brukeren er en fysisk person, ikke en såkalt spambot.

E-postnyhetsbrev

Du kan velge å abonnere på nettstedets e-postnyhetsbrev. For å gjøre dette, må du fylle ut et skjema som vises på hver side. Opplysningene som kreves er fornavn, etternavn og e-postadresse og trykke på «Sign up»-knappen. Formålet med denne behandlingen er å kunne sende deg relevante nyheter og oppdateringer fra nettstedet. Opplysningene lagres så lenge du abonnerer på nyhetsbrevet. Dersom du ønsker å avslutte abonnementet eller endre opplysningene som er registrert om deg, kan du trykke på en lenke som finnes nederst i hvert nyhetsbrev. Du kan også svare på e-postene og oppgi at du ønsker å avslutte abonnementet. Alle opplysninger om deg vil da slettes.

Nettstedet benytter MailChimp for å administrere nyhetsbrevet og holde oversikt over abonnenter. MailChimp eies av Rocket Science Group, som er underlagt amerikansk og delstaten Georgias lovgivning. Du kan lese personvernerklæringen deres her. (åpnes i ny fane)

E-postkorrespondanse

Dersom du tar kontakt per e-post, vil e-posten oppbevares for å kunne dokumentere kommunikasjon med nettstedets brukere og andre som tar kontakt. Opplysningene benyttes kun til dette formål og behandlingsgrunnlaget er en interesseavveining etter personvernforordningens artikkel 6 bokstav f). Opplysningene lagres på nettstedets e-postserver som ligger hos webhotelleverandøren og lokalt på mine enheter, og slettes etter ett år.

Merk at e-postkorrespondanse som er å anse som del av rent personlige aktiviteter ikke er omfattet av personvernforordningens regler.

Innsyn i personopplysninger, og retting og sletting

Du kan når som helst kreve innsyn i hvilke personopplysninger jeg har lagret om deg. Innsynskravet sendes per telefon, e-post eller post, se kontaktopplysninger nedenfor.

Dersom du ønsker å rette eller slette personopplysninger som er lagret om deg, kan du ta kontakt. Ved retting eller sletting av personopplysninger knyttet til abonnementet ditt på e-postnyhetsbrevet, kan du også følge anvisningene for retting og sletting som følger nederst i hver e-post.

Rutiner for ivaretakelse av personopplysninger

Alle personopplysninger lagres på passordbeskyttede servere. Noen av serverne er i tillegg sikret med to-trinnsverifisering. Datamaskinene jeg benytter i forbindelse med behandling av personopplysninger for nettstedet er passordbeskyttet.

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål om denne erklæringen eller vil ha innsyn i hvilke personopplysninger jeg har registrert om deg, kan du ta kontakt på følgende måter:

Post
Pål Magne Ånestad
Bergsliens gate 11 c
0354 Oslo

E-post
paal.aanestad(a)tilbeinet.no

Telefon
40 24 44 67

LinkedIn